Hirdetés

Monster Hunter World - megjött az első igazi meztelen mod

|

Több beállítási lehetőséggel, magas felbontású textúrákkal és élethű fizikával jön 00dude00 modja.

Hirdetés

A Monster Hunter World is kapott számtalan meztelen modot, akárcsak az összes többi, bármennyire is modolható PC-s játék. Ez annyiban különbözik a többitől, hogy az alkotó vette a fáradságot, és az alap modellt szerkesztette át nagy felbontású textúrákkal.

Hirdetés

Ez leginkább azért tekintendő kiemelkedő munkának, mert a legtöbben csak eltúlzott, gyér textúrákat pakolnak rá a játék alap páncélzatára. Itt maga a modell változik, ráadásul, ha szeretnénk, akkor a szükséges fizikai extrákkal is kiegészül az élmény.

Értelemszerűen nem mutathatunk képeket a modból, de ha elvándoroltok erre az oldalra. (Csak akkor fogjátok látni a modot, ha regisztráltok egy fiókot a Nexus Modson.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)