Hirdetés

Monster Hunter: World - megérkezett Geralt PC-re, holnapra bejelentés várható

|

Már a Monster Hunter: World PC-s változatában is megküzdhetünk a Leshennel.

Hirdetés

A konzolosok már februárban találkozhattak a Capcom és a CD Projekt RED együttműködéséből megszületett The Witcher 3 tartalmakkal, de ahogy anno az alapjátékra, úgy a PC-seknek erre is várni kellett egy kicsit.

Hirdetés

Mától viszont elérhetők az új questek és a witcheres cuccok, valamint bekerült maga Geralt, akit az eredeti szinkronszínésze szólaltat meg. Célpontja egy Leshen. A Contract: Trouble in Ancient Forest nevű küldetésszál teljesítésével Geralt páncélzatának és kardjának elkészítéséhez szükséges cuccokat szerezhetünk, illetve Nekker öltözéket aggathatunk Palicónkra. Csak az vághat bele, aki elérte a 16-os szintet, és befejezte a kampányt, viszont ez most nem egy szezonális, ideiglenesen elérhető esemény, hanem egy permanens extra, úgyhogy van időtök haladni a szintekkel..

A második felét május 17-étől érhetjük el, ennek keretében pajtásokkal együtt nyomhatnak le egy Ancient Leshent azok, akik túllépték az 50-es rangot.

Még idén jön egy teljes értékű kiegészítő, az Iceborne is, holnap hajnalban pedig lelepleznek valamit egy 35 perces, előre rögzített műsorral, amit Twitchen követhettek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)