Hirdetés

Monster Hunter: World - csodásan néz ki a PC-s változat

|

Konzolokon óriási siker a legújabb Monster Hunter, de hamarosan a PC-sek is csatlakozhatnak a vadászathoz. A látványra nem lesz panasz.

Hirdetés

A Monster Hunter: World a széria megszokott receptjét követte, hatalmas fegyverekkel mehettünk neki a drabális szörnyeknek, a tesztek szerint pedig rég nem volt ennyire élvezetes a virtuális vadászat. A PC-sek kimaradtak eddig, viszont csak egy kicsit kell már várni - addig böngésszétek át a gépigényt is. 

Hirdetés

Noha a Monster Hunter: World csak augusztus elején jelenik meg PC-re, a Capcom már kiküldte a kódokat a sajtónak és a tartalomgyártóknak, Arekkz pedig fel is töltötte a saját, 1080p-s gameplay videóját. Ennek köszönhetően most 18 percen keresztül nézhetjük, hogy milyen gyönyörűen fut a játék a platformon, sőt a billentyűzet+egér kombós irányítást is most vehetjük először szemügyre. Egyébként a YouTuber a felvétel elején megmutatja a beállításokat is, így például kiderül, hogy a frame-rate limit kikapcsolható. Íme az első PC-s gameplay: 

A Monster Hunter: World augusztus 9-ére várható PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)