Hirdetés

Monster Hunter: World - már tudjuk, miért késik PC-re

|

Maga a játék producere indokolta meg, hogy miért nem ugyanakkor érkezik meg PC-re és konzolokra a szörnyvadászos kaland.

Hirdetés

Bizony sokan örültek annak, hogy PC-re is ellátogat a Monster Hunter széria legújabb darabja, és valószínűleg ugyanennyien fogták a fejüket, amikor kiderült, hogy csak jó néhány hónappal a konzolos megjelenés után kapjuk meg. Azonban nem véletlenül döntött így a Capcom.

Hirdetés

Ryozo Tsujimoto, a Monster Hunter: World producere a GamesRadarnak mesélt arról, hogy miért késik a játék PC-s változata. Elmondta, hogy ez az első Monster Hunter, ami asztali gépen is játszható lesz, és nem szeretnének semmit elszúrni. Így előbb le akarják tudni a konzolos változatokat, hogy aztán teljes erővel koncentrálhassanak a portra, és egy jól optimalizált verziót rakhassanak le az asztalra.

Ráadásul PC-n a matchmaking is teljesen máshogy működik, mint konzolokon, így még egy ilyen rendszert is létre kell hozniuk a fejlesztőknek, ez pedig időbe telik.

Ti várjátok már a Monster Hunter: World megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)