Hirdetés

Monster Hunter: World - csak jóval később érkezik a PC-s változat

|

Egy új fejlesztői naplóból derült ki, hogy az asztali gépen játszóknak bizony nem is keveset kell még várniuk a szörnyvadászatra.

Hirdetés

Nagy volt az öröm a Monster Hunter: World tavalyi bejelentése után, ugyanis a konzolosok mellett végre a PC-sek is beszállhatnak a mókába. Azonban amíg előbbiek már most januárban belevethetik magukat a kalandokba, addig utóbbiaknak még jó néhány hónapot kell várniuk.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy néhány hét múlva megérkezik a Monster Hunter: World, de úgyszintén jó ideje ismert az is, hogy első körben csak PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg a játék. A Monster Hunter: World producere, Ryozo Tsujimoto egy nemrég közzétett fejlesztői videóban azonban elárulta, hogy a Capcom csak 2018 őszén, azaz több mint fél évvel a konzolos megjelenés után tervezi elhozni PC-re is a szörnyvadászat élményét.

További részletekkel később jönnek a srácok, de Tsujimoto annyit még elmondott, hogy a megjelenés után kap még ingyenes frissítéseket a Monster Hunter: World, de azt nem tudni, hogy a PC-s változat is tartalmazza-e majd ezeket a bővítményeket már a megjelenés napján.

A Monster Hunter: World január 26-án jelenik meg PS4-re és Xbox One, PC-re meg ezek szerint csak valamikor ősszel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)