Hirdetés

Monster Hunter: World - a következő 10 napban ingyen nyomhatod

|

Ha van otthon egy PlayStation 4-ed, akkor most teljesen ingyen élvezheted a Monster Hunter: World világát, és megtarthatod a próbaidőszak alatt elért minden eredményedet.

Hirdetés

Ha nem teljesen érted, hogy mi ez a nagy hype a Monster Hunter World: Iceborne körül, akkor itt az alkalom arra, hogy belenézz a csodálatos alapjátékba. A Capcom egészen május 20-ig teljesen ingyenesen kipróbálhatóvá tette a kalandot PlayStation 4-en.

Hirdetés

A Monster Hunter World egy közel tökéletes evolúciója volt az ősöreg szörnyvadász szerepjátéknak. A kalandozók különböző fegyverekkel felszerelve vehetnek fel küldetéseket, melyek során a világban hagyott nyomaik alapján kell felkutatni és levágni adott bestiákat. A játék rengeteg fejlesztési lehetőséget és gyakorlatilag végtelen coop mókázást kínál egy gyönyörű és változatos fantasy környezetben.

A PlayStation 4 trial pont egy nagyon izgalmas időszakra esik, ugyanis a Worldben éppen most pörög a tavaszi fesztivál, ami azt jelenti, hogy rengeteg különleges szörnyeteg császkál a világban, levadászásukért pedig busás jutalom jár a vállalkozó kedvű vadászoknak. A próbaidő alatt elért eredményeitek megmaradnak, így ha később vásárlásra adnátok a fejeteket, akkor ott folytathatjátok, ahol abbahagytátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)