Hirdetés

Monster Hunter: World - hamarosan a Resident Evil hősei is vadásznak állnak

|

A horrosorozat második részének két hőse, illetve természetesen a zombik is bekerülnek a játékba.

Hirdetés

Egyre gyakrabban kapunk olyan crossovereket, melyek során két teljesen különálló játék karakterei pacsiznak le egymással, és a jelenség a Monster Hunter: World játékosai számára sem ismeretlen, hiszen korábban már találkozhattak a The Witcher sorozat Geraltjával. Nemsokára pedig újabb jól ismert arcok köszönnek be a szörnyvadászos alkotásba.

Hirdetés

A Capcom ezúttal házon belül marad, és egy másik sorozatát, méghozzá a nagysikerű Resident Evilt olvasztja bele a Monster Hunter: Worldbe. A legújabb crossovernek hála ugyanis a Resident Evil 2-ben debütált Leon S. Kennedy és Claire Redfield is beszállnak a vadászatba skinek formájában. Értelemszerűen zombivá változott ellenfeleket is kapunk, ráadásul ha akarjuk, akkor még a Handlert is lecserélhetjük Mr. X-re, és valamilyen formában Tofu is tiszteletét teszi majd.

Pontos megjelenési dátuma még nincs a crossovernek, annyit tudni, hogy novemberben érkezik. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogyan fest a két játék keveredése, mindenképp csekkoljátok a Capcom által kiadott trailert.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)