Hirdetés

Monster Hunter World - Street Fighter cuccokkal jutalmaz az első esemény

|

A Street Fighter V karakterei szörnyvadászattal akarják levezetni az M. Bison elleni küzdelmet, úgyhogy átnéznek a Capcom másik sikercímébe.

Hirdetés

A Monster Hunter World hatalmas siker lett világszerte. A Capcom addig üti a vasat, amíg meleg, így jönnek is gyorsan az első extra küldetések, melyek a Street Fighter V-hez kötődnek. Aki teljesíti őket, az megkapja Ryu és Sakura felszerelését. 

Hirdetés

Akinek van a konzolján mentése a Street Fighter V-ből vagy a Street Fighter V: Arcade Editionből azok korábban hozzáférnek majd a néhány héten belül érkező küldetéshez. Aki teljesíti a feladatot, az Street Fighter jegyeket kap, amivel a kovácsnál lehet majd kiváltani a kívánt felszerelést.

Akinek nincs mentése a verekedős címből, annak sem kell aggódnia. Kicsit később, de mindenki hozzáfér majd az új tartalomhoz. Az új cuccok egyébként nagyrészt ingyenesek, fizetni csak azoknak kell majd, akik meg akarják kaparintani Hadoken és Shoryuken gesztusanimációkat (nagyjából 1000 Ft lesz darabja).

A Monster Hunter World múlt hét pénteken jelent meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s verzióra ősszel számíthatunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)