Hirdetés

Monster Hunter: World - Geralt itt is szörnyvadásznak áll

|

A CD Projekt RED és a Capcom együttműködésének köszönhetően a The Witcher sorozat főszereplője újabb szörnyeket kaszabolhat le.

Hirdetés

Úgy tűnik, Geralt most egy darabig csak vendégszerepeket vállal. Miután a Soul Calibur VI-ban kardozott, más világok felé vette az irányt.

Hirdetés

2019 elején, egy ingyenes frissítéssel kerül be a Monster Hunter: Worldbe, először PS4-en és Xbox One-on, majd PC-n. A The Witcher világa által inspirált küldetésekre indulhatunk vele, kihasználhatjuk egyedi harci stílusát, szörnyvadász felszerelésekkel keverhetjük kardforgatását és varázslatait. Természetesen Doug Cockle fogja szinkronizálni.

Érdeklődve várjuk, hol bukkan fel Geralt legközelebb. Mit tippeltek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)