Hirdetés

Monster Hunter World - ganajtúró bogarakkal is összefuthatunk

|

Ma a Capcom egy csokorra való Monster Hunter World videóval jelentkezett, melyek leginkább a játék univerzumára és annak élővilágára fókuszálnak.

Hirdetés

A Monster Hunter World marketingje egyre furább. Tegnap még a Walkamenen értetlenkedtem, de ma már azt néztem, ahogy (feltehetően) szörny ürüléket görget egy bogár a legújabb videóban. Ha valamire, arra mondjuk ez is tökéletesen alkalmas volt, hogy megmutassa mennyire élő is a játék világa.

Hirdetés

A lenti videók alig néhány másodpercesek, és leginkább a bejárható területekre összpontosítanak. Ezek alapján meglehetősen laza vidékeket látogathatunk majd meg a játék indulása után.

A Monster Hunter World megjelenése 2018. január 26-án várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, PC-re pedig valamikor a későbbiekben érkezik a játék. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)