Hirdetés

Monster Hunter World - a legaranyosabb szereplőkről szól az új trailer

|

A sorozat hagyományaihoz hasonlóan a Monster Hunter Worldből sem maradnak ki a karakterünk macskaszerű segítői, róluk szól a legújabb kedvcsináló, amivel együtt a második bétakörről is érkeztek infók.

Hirdetés

Aki az elmúlt években Nintendo konzol híján nem annyira figyelt oda a Monster Hunter sorozatra, annak a széria hagyományos elemei is újdonságot jelenthetnek a több platformra érkező Worldöt nézve. Egy ilyen feature-t mutat be a játék legújabb trailere is.

Hirdetés

Az MH világának már régóta részei a lynian faj különböző típusai, a városokban dolgozó felyne-ek és a cuccainkat elcsórni próbáló melynxek mellett a palicók is állandó szereplők, a macskaember-szerű lények ezen fajtája elkísér minket vadászatainkra és aktívan segít nekünk. A Monster Hunter World új traileréből kiderül, hogy az új részben segítőnket részletesen testreszabhatjuk majd, illetve akció közben is láthatjuk pajtásainkat.

A január 26-ai konzolos megjelenés előtt egyébként a Capcom tart még egy bétatesztet PlayStation 4-en, ez december 22-én, magyar idő szerint este hat órakor indul. A pontosan négy napig tartó teszt kliensének letöltéséhez pedig ezúttal nem kell PS Plus előfizetés sem, bár valószínűleg enélkül a kooperatív játékból kimaradunk. Aki az előző bétához letöltötte a klienst, annak elméletileg nem kell sok adatot leszednie.

Úgy tűnik viszont, hogy az xboxos játékosok csak a teljes megjelenéskor próbálhatják ki a Monster Hunter Worldöt, ahogy a később megjelenő PC-s változat esetén sem tudunk próbalehetőségről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)