Hirdetés

Monster Hunter World - sztoriról és a szereplőkről mesél az új trailer

|

Alig fél perc alatt rengeteg ellenfelet és barátot mutatott be a Japánból érkezett új reklám videó.

Hirdetés

Egy új tévéreklámot mutatott be a Capcom, amibe a kiadó láthatóan a lehető legtöbb infót próbálta belesűríteni. A Monster Hunter World rengeteg tartalmat kínál majd, melyeket mindenestül nem lehet belesűríteni fél percbe, de a sztori főbb szereplői azért megjelentek itt.

Hirdetés

A történet során több érdekes karaktert is megismerhetünk, miközben új tájakat járunk be, és hatalmas szörnyekkel bunyózunk.

A Monster Hunter World alig néhány héten belül már meg is jelenik konzolokra. A január 26-án esedékes indulásig már valószínűleg kevés új infót fogunk megtudni, bár egy pontos PC-s dátumnak azért még tudnánk örülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)