Hirdetés

Monster Hunter: World - tartalmas frissítés előzi meg az Iceborne kiegészítő megjelenését

|

Hamarosan elég nagy kiegészítést kap a Capcom játéka, ám előtte még érkezik egy kisebb, de szintén fontos patch.

Hirdetés

Nem sokáig fogunk unatkozni a Monster Hunter: Worldben, ugyanis ősz elején érkezik a játék legelső nagy kiegészítője, az Iceborne, ami fagyos tájakra repíti el a szörnyvadászokat. Ám előtte még készülnek egy kis meglepetéssel a fejlesztők.

Hirdetés

Szeptember 4-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra is érkezik egy patch, ami az új tartalmak mellett változtatások is hoz. Bekerül a Guardian Armor nevű páncélszett, ami elég jó védelmet nyújt, ráadásul mindenki ingyen megkapja. Ez a felszerelés egyébként azoknak a játékosoknak jöhet jól, akik gyorsan le akarják zavarni az alapjáték sztoriját az Iceborne megérkezése előtt.

Érkezik egy vadonatúj funkció, a Hunter Helper, amivel az a célja a Capcomnak, hogy egymás megsegítéségre ösztönözze a rajongókat. Legyen szó akár alacsony, akár magasabb rangról, ha segítünk egy játékostársunknak teljesíteni egy adott vadászatot, akkor különböző jutalmakat zsebelhetünk be kedvességünkért cserébe.

Az Iceborne kiegészítő szeptember 6-án érkezik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A PC-s verzió csak néhány hónappal később, valamikor 2020 januárjában debütál. Ti beszerzitek majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)