Hirdetés

Monster Hunter: World - így készült a játék

|

A Monster Hunter: World megjelenéséhez közeledve a Capcom egy igazi csemegével készült azoknak, akiket érdekelnek a játékfejlesztés kulisszái.

Hirdetés

Bár a Monster Hunter: World PC-s változata késni fog, a konzolos verziók már holnap megérkeznek (például egy gyönyörű PS4 Pro bundle-ben) és érdemes lesz telepíteni az első napi frissítést is, legalább az online funkciók miatt. 

Hirdetés

A Capcom pedig egy különlegességgel is készült a megjelenéssel kapcsolatban - és most nem az élőszereplős reklámra gondolunk. Egy videósorozatban mutatják be a Monster Hunter: World fejlesztésének hátterét, az első rész pedig már nézhető is alább. Ebben a videóban exkluzív kulisszák mögötti felvételeket és interjúkat láthattok a készítőkkel (például Ryozo Tsujimoto producerrel és Yuya Tokuda rendezővel), akik arról mesélnek, hogy mi inspirálta őket a játék elkészítésében és hogyan kezdődött a nagyszabású projekt. 

A Monster Hunter: World PlayStation 4-re és Xbox One-ra már január 26-tól elérhető lesz, PC-re csak valamikor az ősszel jön majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)