Hirdetés

Monster Hunter: World - Xbox One-on gondok vannak a matchmakinggel

|

A jelek szerint mégsem ártott volna egy xboxos bétateszt sem.

Hirdetés

Menthetetlenül szerelmes vagyok a Monster Hunter: Worldbe, de bármennyire is csodálatos a játék, azért nem szabad elsiklani bizonyos negatív aspektusok mellett sem. Alapvetően is elég nyakatekertre sikerült az új Monster Hunter multiplayer része, tegnap este mazurral is szenvedtünk egy keveset, mire közös szörnyölésbe fogtunk, de sokkal nagyobb probléma ennél, hogy Xbox One-on egészen egyszerűen nem működik a matchmaking.

Hirdetés

A pénteki megjelenés óta azzal vannak tele a Monster Hunter: World xboxos fórumai, hogy a játékosok képtelenek működésre bírni a matchmakinget, a kereső nem ad ki egyetlen online sessiont sem, amelyhez csatlakozhatnánk. Ez természetesen nem kerülte el a fejlesztők figyelmét sem, az alábbi Twitter bejegyzésben biztosítottak mindenkit arról, hogy tisztában vannak a problémával és dolgoznak a hiba javításán.

Ahogy az várható volt, a Monster Hunter subreddit egyből vad zsibongásba kezdett, és szinte azonnal arra a következtetésre jutott az ottani társaság, hogy mindez a béta hiányának köszönhető. Kétségtelen, hogy csak PlayStation 4-en pörgött a Monster Hunter: World bétája, Xbox One-on valamiért nem tartotta fontosnak ezt a Capcom. 

Jelenleg a leghatékonyabb módszer az, ha Xbox One-on direkt a barátlistánkból hívunk be valakit a játékba, ha pedig mindenképpen idegenek segítségére van szükségünk, akkor az SOS jelzőrakétákat érdemes fellőni kalandozás közben. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)