Hirdetés

Monsters vs. Aliens - Játék társul a DreamWorks mozijához

|

Egyszerre élvezhetjük képernyőnkön és a mozivásznakon a márciusban debütáló Monsters vs. Aliens animációs filmet.

Hirdetés

Márciusban kerül bemutatásra a DreamWorks soron következő animációs filmje Monsters vs. Aliens címen, melyből szokás szerint videójátékot fabrikálnak, ezúttal a Beenox fejlesztőire esett a választás. Egy kaliforniai kislányt, Susan Murphy-t eltalál egy eltévedt meteor, ennek hatására hatalmas szörnyeteggé változik. A kormány emberei azonnal elszállítják egy titkos bázisra, ahol hasonszőrű társait foglalkoztatják és felkészítik a Földet fenyegető idegeninvázió megakadályozására. A Monsters vs. Aliens játékadaptáció pedánsan követi filmes megfelelőjét, ötféle szörnyből összeverbuvált csapatunkkal feladatunk megmenteni a világot. Humoros sztori és elképzelhetetlen kinézetű játszható karakterek, pontosabban fogalmazva kreatúrák. Megismerkedhetünk a tízemeletnyi magas Ginormica-val, a nála is magasabb Insectosaurus-szal vagy az akrobatikus mutatványokkal operáló Missing Link-el. Minden egyes szörnyeteg tulajdonságát más-más ellenfél ellen érdemes felhasználni, így eljuthatunk az idegenek félelmetes vezetőjéhez, Gallaxhar-hoz. A játék rendelkezik kooperatív móddal és minden elérhető platformmal (360, PS3, PS2, PC, NDS, Wii). Megjelenése valamikor márciusban esedékes.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)