Hirdetés

Monsters vs. Aliens - Megjelent a PC-s demó

|

A DreamWorks következő animációs filmje hamarosan megostromolja a filmszínházakat a szokásos játékváltozat kíséretében.

Hirdetés

Míg az Atlanti-óceán túlfelén március hó folyamán, addig nálunk némi késéssel (elvégre szinkron is kell), április első hetében mutatkozik be a DreamWorks legújabb animációs filmje. A Monsters vs. Aliensben a már megszokott vicces és bájos történet keretében az amerikai kormány szörnyeket (szörnyekké változó embereket) képez ki egy közelgő földönkívüli invázió ellen harcra.
A konzolos demó már tölthető néhány napja, ám most már a leendő PC-s rajongók is felitathatják krokodilkönnyeiket, elvégre megérkezett és kipróbálható az asztali rendszerekre írott változat.
Az Activision kiadásában érkező alkotás egyik érdekessége, hogy drop in/drop out kooperatív játékmódot is tartalmaz, ami nem épp eme műfaj sajátossága, de legalább javíthat valamit az összképen.

monstersaliens.jpg


System Requirements:
OS: Windows XP/Vista
Processor: Pentium 4 1.8GHz or Athlon XP 2400+ or higher processor
Memory: 512 MB of RAM (XP), 1 GB of RAM (Vista)
Hard Drive: 7.5 GB of uncompressed hard disk space (plus 400 MB for the Windows swap file and 12 KB free for saved games)
Video card: NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB RAM or All ATI Radeon X1600XT 256 MB RAM
* CD ROM: 6x Speed DVD-ROM (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers

A megközelítőleg 566 MB-ra hízott próbaverziót innen tölthetitek.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)