Hirdetés

Monsters vs. Aliens - Hivatalos teaser trailer

|

A tegnapi friss képek mellé végre befutott a Monsters vs. Aliens hivatalos teaser trailer-e

Hirdetés

Épp tegnap számoltunk be a Dreamworks legújabb animációs mozijának, a Monsters vs. Aliens videójáték-újragondolásáról, amely a filmmel egy időben, idén márciusban látogat majd el hozzánk. Élénk érdeklődésünket kifejezve és a csekély mennyiségű képet ellensúlyozva a tv.gamestar.hu-n ma közzétettük a játék teaser trailer-ét, így néhány képkocka erejéig futás közben is megcsodálhatjátok a Beenox és az Activision legifjabb gyermekének első lépéseit. Kérdőjelek persze vannak, mivel egy ízig-vérig filmes adaptációról beszélünk, melyek hiányosságai manapság már inkább minőségileg, mint inkább mennyiségileg értendők. Hogy Susan Murphy és szörnycsapatának virtuális kalandjai mennyire lesznek képesek a monitor elé szegezni minket, az március-április magasságában tőlünk is megtudhatjátok, de addig lehet találgatni.

 

monsters-gstv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)