Hirdetés

Ezzel a játékkal most egy Bitcoint nyerhetsz

|

Ha te fejted meg először a fejtörőket, rengeteg pénz lehet a jutalmad.

Hirdetés

Holnap jelenik meg Steamen a Montecrypto: The Bitcoin Enigma, ami már most rengeteg játékos érdeklődését felkeltette egy exkluzív ajánlattal. Olyat már láttunk, hogy az első ember a célban kap valami menő achievementet, de olyat még nem, hogy valaki egy csomó pénzt kapott volna.

Hirdetés

Márpedig most erről van szó, legalábbis jelen állás szerint. A mindössze 2 dolláros játékban egy labirintust kell bejárnunk, és ott 24 különböző fejtörőt teljesítenünk. Az első ember akinek ez sikerül, egy Bitcoinnal lesz gazdagabb, ami a cikk megírásának pillanatában 10500 dollárt, vagyis durván 2,6 millió forintot ér. Aztán simán lehet, hogy hetekig nem oldja meg senki a feladványokat, és már csak fele ennyi lesz a nyeremény. Vagy kétszer ennyi.

A játékban lehetőségünk lesz együtt dolgozni másokkal, hátrahagyhatunk  különböző nyomokat és segítségeket, de természetesen félre is vezethetjük a többi játékost. A fejlesztők egyelőre szeretnék titokban tartani az identitásukat, de ha megvan a nyertes, lerántják majd a maszkot. Kíváncsian várjuk, mennyi idő kell a közösségnek, hogy átrágják magukat a feladványokon.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)