Hirdetés

Monument Valley 3 - újabb folytatást kap a népszerű logikai játéksorozat

|

A fejlesztők a Twitteren jelentették be a jó hírt, és egyúttal egy álláshirdetést is közzétettek.

Hirdetés

A legelső Monument Valley még 2014-ben jelent meg Androida, valamint iOS-re, és egyből óriási népszerűségre tett szert a műfaj rajongói között. Később, 2015-ben aztán PC-re is megjelent, 2017-ben pedig befutott mobilokra a második felvonás, és úgy tűnik, hamarosan érkezhet a harmadik rész is.

Hirdetés

Az ustwo games a Twitter-csatornáján közölte a hírt, miszerint elkezdenek dolgozni a Monument Valley 3-on, de mivel már készül náluk két másik játék, szükségük lesz egy új rendezőre a projekthez. Így hát a bejelentésen kívül egy állásajánlatot is tartalmaz a bejegyzés, és remélhetőleg valaki hamar be is tölti a pozíciót, hogy minél előbb elkészülhessen az újabb csoda.

Nektek hogy tetszettek az eddigi Monument Valley-játékok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)