Hirdetés

Akció-szerepjátékot készítenek az Ori and the Blind Forest fejlesztői

|

Új munkatársakat keresnek, akik elég tapasztalatot szereztek már a műfajban.

Hirdetés

Az Ori and the Blind Forest fejlesztőcsapata jelenleg a varázslatos indie játék folytatásán, az Ori and the Will of the Wisps befejezésén dolgozik serényen, hogy hosszú várakozás után 2020. március 11-én végre megjelenhessen, azonban eközben már a következő projekt is formálódik a stúdiónál. 

Hirdetés

A Gamasutrán megjelent álláshirdetés szerint a Moon Studios vezető játékdizájner pozícióra várja a jelentkezéseket, hogy a metroidvania műfaj újradefiniálása után forradalmasíthassák az akció-szerepjátékok zsánerét is. A felhívás részletei között szerepel többek között az is, hogy a csapat olyanok csatlakozását várják, akik egész életükben játszották és tanulmányozták a szerepjátékokat és szeretnek olyan szériákat, mint a Diablo, a Zelda, a Dark Souls és más műfajbeli klasszikus. 

Az álláshirdetés szerint egyébként az osztrák székhelyű, 2010-ben alapított stúdió a világ minden részéről várja a jelentkezéseket, mivel mindenki a Moon Studiosnál távolról dolgozik. Ha érdekel titeket a lehetőség, akkor errefelé nézhettek utána a részleteknek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)