Hirdetés

Moons of Madness - megvan a lovecrafti horror megjelenési dátuma

|

Pont időben jelenik meg ahhoz, hogy a halloweeni estén kiijessze belőled a jóérzést.

Hirdetés

A Moons of Madness egy sci-fi horror játék, ami a Marsa kíséri el főhősünket, Shande Newhartot. Ott aztán összefut csápos srácokkal, akik nem feltétlenül barátkozni szeretnének. Innentől pedig jöhet a futás az életünkért a lovecrafti szörnyek elől.

Hirdetés

A játék tele lesz fejtörőkkel, felfedezendő titkokkal, és persze szörnyekkel, akik elől menekülnünk kell. A leírások alapján inkább a túlélésé és a történeté lesz a főszerep. A Moons of Madness leginkább az elménkre akar hatni, így aki szereti a nyomasztó horrorokat, ahol nem lehet ólommal megoldani a problémát, az ezt a címet szeretni fogja.

Végre valahára a játék megjelenési dátumát is tudjuk, a nagy nap PC-t illetően október 22. lesz. A konzolos játékosoknak viszont sajnos január 21-ig várniuk kell majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)