Hirdetés

Morbid Metal – egyetlen srác kalapálja ezt a robotnindzsás Hack ’n’ Slash-t

|

Szóló fejlesztőtől érkezik Future Games Show egyik legütősebb játéka.

Hirdetés

Ahogy azt már jó előre beharangozták, idén nyáron is visszatért a GamesRadar videójátékos bulija, a Future Games Show (FGS), ahol főként indie fejlesztők projektjeivel igyekeztek elkápráztatni az újdonságokra kiéhezett közönséget.

A több mint negyven címet felvonultató ramazuri egyik legmutatósabb tétele a Morbid Metal volt, amit a Bright Memory: Infinite-hez hasonlóan egyetlen fejlesztő kalapál, így duplán érdekes, hogy mi fog kisülni belőle.

Hirdetés

A PC-re érkező játékot Hack 'n' Slash akció/rouge-lite-ként jellemzi a 29 éves Felix Shade, a Future Games Show-ra viszont sajnos nem készült új trailerrel, a német srác ismét a februárban bemutatott Steam Page Trailert küldte porondra (az FGS szervezői ennek ellenére "vadonatújként" és "világpremierként jellemzik).

Ez persze nem feltétlenül baj, a több mint másfél perces kedvcsináló ugyanis bőven elvégzi a feladatát, legszívesebben már most fejest ugranánk a robotnindzsás mókába, melynek fő attrakciója egyébként a karakterek közötti instant váltás (shapeshifting) lehetősége lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mondanunk sem kell, hogy az efféle "one man army" projekteknél sosem garantált, hogy valaha is elkészülnek, a Morbid Metal fejlesztése pedig kifejezetten korai szakaszban járhat, mivel egyelőre még megjelenési dátuma sincs. Az optimistábbak mindenesetre már wishlistelhetik a Steamen, máshová úgysem érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)