Hirdetés

Mordhau - 7 percnyi vérontás a középkori kardozós csodából

|

Ha minden vágyad, hogy a legkülönfélébb fegyverekkel aprítsd fel az ellenfeleidet, akkor ez lesz a te játékod.

Hirdetés

Egy évvel ezelőtt hozott össze sikeres Kickstarter kampányt a Mordhau, ami a tervek szerint idén meg is jelenik, és betölti az űrt, amit a For Honor hagyott maga mögött.

Hirdetés

Az alábbi, közel 7 percnyi gameplay a játék zárt alfájából származik (időközben már elindult a béta), és remekül példázza, mire számíthatnak azok, akik szerencsét próbálnak a Mordhauban. Az 1v1 párbajoktól a 64 fős várfoglalós csatákig mindenféle izgalom lesz, utóbbiban ráadásul ostromgépeket és lovakat is használhatunk majd.

A fejlesztők szerint egy "easy to learn, hard to master" harcrendszerrel lesz dolgunk. A rengeteg fegyvert és a különböző technikákat látva két dologban vagyok biztos: hogy több száz óra kell majd ahhoz, hogy az ember mesteri szinten forgassun mindent az alabárdtól a láncos buzogányig, illetve hogy én leszek az a szerencsés, aki beleteheti majd a játékba ezt az időt, hogy aztán egy teszt formájában beszámoljon nektek a tapasztalatairól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)