Hirdetés

Mordhau - íjászattal és lovas harccal bővül a középkori háborús játék

|

Bár a megjelenés még odébb van, szépen bővül a Mordhau taktikai kínálata.

Hirdetés

Egy sikeres Kickstarter kampány után ugrott neki a fejlesztőcsapat igazán a Mordhau fejlesztésének, amit jelenleg zárt alfában próbálgatnak a szerencsések. A Chivalry-hoz és Mount & Blade-hez hasonló játékmenetet kínáló, 64-fős csatákkal operáló cím pedig egyre izgalmasabbnak tűnik.

Hirdetés

A legújabb fejlesztői naplóból például megtudtuk, hogy bekerült a játékba az íjászat, aminek a balanszolásával elég sok időt eltöltöttek, hogy ne legyen nagy előnye a távolsági fegyvereknek, valamint megérkezett a lovas harc is, így mostantól a nyeregben ülve is levághatjuk az ellent.

A megjelenést valamikor 2019 elejére tervezik a srácok, addig még rengeteg minden van a csőben, és remélhetőleg sikerül kipofozni a játékot, mert kifejezetten izgalmasnak tűnik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)