Hirdetés

Megújult a Mordhau egyik pályája, de jött egy vadonatúj csatatér is

|

Határozottan érdemes lehet visszanézni most a játékba, ugyanis ismét egy csomó újdonságot hoztak nekünk a fejlesztők.

Hirdetés

Sajnos nem frissül olyan ütemben a Mordhau, mint ahogy azt valószínűleg szeretnék a rajongók, de azért a Triternion fejlesztői bizonyos időközönként előállnak egy-egy méretesebb tartalmi csomaggal. Ez történt most is, szóval itt a tökéletes alkalom, hogy ismét visszanézzünk egy kicsit a középkori játékba.

Hirdetés

Élesedett a játékhoz a 17-es számú frissítés, ami egyebek mellett egy teljesen új pályát is hozott. A Castello leginkább azoknak a játékosoknak fog tetszeni, akik a nyílt harcmezők helyett szűkebb területeken, valamint egy hatalmas kastély termeiben szeretnek megküzdeni ellenlábasaikkal. Emellett pedig a játék egyik korábbi pályája, a Mountain Peak is kibővült egy kicsit, így a havas csatatér mellett például már egy hangulatos trónteremben is kardozhatunk.

A fentieken túl bekerült még egy csomó skin és felszerelés, amelyekkel még egyedibbé tehetjük harcosainkat, valamint egy csomó kisebb-nagyobb változást is eszközölt a Triternion. Az újdonságok és változtatások teljes listáját itt találjátok meg.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)