Hirdetés

Mordhau - megérkezett a játék eddigi legnagyobb pályája

|

Vadonatúj patch érkezett a Triternion kardozós játékához, ami elég izgalmas dolgokat hozott.

Hirdetés

Eléggé szórakoztató játék lett a hivatalosan idén megjelent Mordhau, amiben középkori környezetben, mindenféle fegyverrel ütlegelhetik egymást a játékosok. Sajnos mostanában nem igazán érkezett komolyabb újdonság hozzá, ezért is örömteli a hír, hogy végre kaptunk egy tartalmas frissítést.

Hirdetés

Már elérhető a legújabb patch a játékhoz, aminek a legérdekesebb újdonsága egyértelműen a Feitoria nevű pálya. A fejlesztők saját állítása szerint a hamisítatlan középkori várost idéző harctér az eddigi legnagyobb pályájuk, ami több elkülöníthető részre van osztva, így valószínűleg beletelik majd jó néhány órába, mire minden apró zugát felfedezzük.

Egyébként az új patch hozott még néhány finomságot, amelyek picit felrázhatják a meccseket. Ilyen például a stratégiai pontokon elhelyezett, forró olajjal teli üst, amivel elég kellemetlen meglepetésto kozhatunk ellenfeleinknek egy ostrom során, de ha úgy tartja kedvünk, akkor akár súlyos sziklákkal is megdobálhatjuk őket.

A fejlesztőknek már a jövőt illetően is vannak elképzeléseik, ugyanis az elkövetkezendő hetekben, hónapokban még több újdonságot szeretnének hozni a rajongóknak. A tervek szerint bekerül a Mountain Peak pálya az Invasion játékmódba, kapunk még egy új, Castello nevű csatateret, és a Horde mód is át fog alakulni egy picit.

A mostani frissítéssel érkezett új tartalmakról és változásokról itt olvashattok részletesebben. Ti játszotok még a Mordhauval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)