Hirdetés

Mordhau - nem valószínű, hogy változtatható lesz a harcosok neme

|

A híresztelések minden bizonnyal alaptalannak bizonyultak.

Hirdetés

Hatalmas népszerűségnek örvend a Triterion első játéka, a Mordhau. A csapat rengeteget dolgozik a frissítéseken, és a külsős moderátorokkal dolgozó stúdiónak nem kis kihívást jelent a játék moderálása.

Hirdetés

A fórumokon felröppent egy pletyka, miszerint a csapat bővítené a karakterszerkesztőt, és a harcosok nemét is megváltoztathatóvá tenné. A Triterion egy hivatalos közleményben reagált erre, és a képviselő kijelentette, hogy soha nem is tervezték annak a lehetőségét, hogy a karakterek nemét és nemzetiségét változtathatóvá tegyék. A karakterszerkesztő így is sok lehetőséget tartogat, és változtatható nemek csak túlbonyolították volna a fejlesztők egyébként is kihívásokkal teli munkáját.

Jax, a közösségi megfogalmazása alapján a Mordhau közösségének moderálása komoly munkát jelent, és eddigi tapasztalataik során meg soha nem kellett a játékban és a fórumokon ennyit foglalkozni a témával. A moderálást külsősök és önkéntesek segítik, hogy kiszűrjék a nem megfelelő viselkedést és kommunikációt. A teljes bejegyzést a játék hivatalos fórumán erre a linkre kattintva olvashatjátok.

Nektek hogy tetszik a Mordhau, élvezitek a középkori háborús csatákat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)