Hirdetés

Mordhau - üssük egymást 64-en kardokkal!

|

A közösségi finanszírozásnak köszönhetően alig egy nap alatt összegyűlt a pénz a középkori mókára.

Hirdetés

Számos olyan esetről tudunk, amikor a fejlesztők rövid időn belül összekalapozták a fejlesztéshez szükséges pénzt, és most a Triternion is csatlakozhat a klubhoz, ugyanis a projektjük nagyjából 24 óra alatt átlépte a megadott 80 000 dolláros célt.

Egy az egy elleni párbajokat, várostromokat és óriási, 64 fős ütközeteket is ígérnek a fejlesztők az FPS nézetű alkotásban. Az egyedi harcrendszerben csak saját ügyességünkre hagyatkozhatunk, ráadásul a tervek szerint 240 különböző szögből tudunk majd szúrni vagy vágni a fegyverünkkel.

A Mordhau Unreal Engine 4-gyel készül és egyelőre csak PC-re fog megjelenni, de később több platformra is érkezhet majd.

A Kickstarter kampány egészen április 7-ig tart, ha pedig népszerű lesz a projekt és sok adomány érkezik, akkor a fejlesztők még több tartalmat pakolhatnak a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)