Hirdetés

Most épp a Mordhau tarolja le a Twitchet

|

A középkori PvP játék meglepően népszerű lett a streaming platformon, és az eladási számok is szépen kúszhatnak felfelé.

Hirdetés

A Mordhau története még 2017-ben indult, amikor elkészítéséhez Kickstarteren kértek segítséget a fejlesztői. Rengeteg támogatás és 2 év után most megjelent a játék, és úgy tűnik, hogy az internet népe jobban szereti, mint sokan hitték volna.

Hirdetés

Oké, nem robbantotta fel a Twitch szervereit, de egy indie, teljesen új címhez képest meglehetősen szép teljesítmény az, hogy tegnap átvette a negyedik helyet a Top 10-es listán. Ma reggelre azért alábbhagyott a lelkesedés, de még mindig stabilan tartja magát a legnépszerűbb címek között.

A Steamcharts szerint már előfordult az elmúlt 24 órában, hogy több mint 15511-en játszottak vele egyidőben, ami szintén nem rossz kezdetnek.

A játék egyébként egy 64 szereplős dühöngő, aminek egyebek mellett battle royale módja is van, és offline is lehet játszani botok ellen. Az ára 30 euró és már megvásárolható a Steamen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)