Hirdetés

Jó vagy World of Tanksben? Jelentkezz a Morphelo bajnokságra!

|

A World of Tanks a Wotinfo égisze alatt összegyűlt hazai rajongói emlékversenyt és bajnokságot is szerveznek, melyekre bárki nevezhet, aki elég jónak érzi magát.

Hirdetés

Idén már második alkalommal rendezi meg a Wotinfo csapata a Morphelo emlékversenyt, amivel a közösség 28 éves korában elhunyt tagja előtt kívánnak tisztelegni. A srácok az idei évben egy offline-online bajnokságot is tartanak, melynek fődíja nem kevesebb mint 500 ezer forint.

Hirdetés

A Morphelo bajnokság regisztrációja már elindult, és egészen október elsejéig tart. Ezt követően október harmadikán indulnak a 4 fordulós, egyenes kieséses online selejtezők, majd  október 21-én, a BarCraft 2 esport bárban lesz a döntő a négy legjobb csapattal. Erről és az emlékversenyről további részleteket ezen az oldalon találhattok; mindent nagyon figyelmesen olvassatok végig. 

Indul hamarosan a WOTInfo TV is, erről a srácok az alábbi videóban beszélnek.

Watch live video from WOTINFO on www.twitch.tv

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)