Hirdetés

Mortal Kombat 11 - skin formájában Sarah Connor és Harley Quinn is bekerült

|

Ugyan nem bővült velük a választható karakterek listája, de azért könnyen megoldható, hogy Joker párját vagy épp John Connor anyukáját küldjük bunyózni.

Hirdetés

Pár napon belül megérkezik DLC harcosként maga a Terminator is a Mortal Kombat 11-be, vele együtt pedig pár izgalmas új skint is kapunk. Egyszerre örülhetnek a DC Comics rajongói és a Terminator filmek kedvelői is. 

Hirdetés

Cassie Cage ugyanis immár egy Harley Quinn skint is magára ölthet majd, míg a fiatal harcosnő anyukája, Sonya Blade egy másik legendás hős édesanyjának küllemét kapja meg, hozzá ugyanis egy Sarah Connor skin válik elérhetővé. Az alábbi két rövidke videón megnézhetitek, hogyan is festenek a hölgyek Harley Quinnként és Sarah Connorként. A Tweetek szövege szerint egyébként Cassie is jelentkezett a Birds of Prey szereplőválogatásra, de sajnos apja színészi képességeit örökölte.

Mennyire jönnek be nektek az új skinek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)