Hirdetés

Mortal Kombat 11 - ezekkel a karakterekkel játszhatunk a bétában

|

Összesen öt harcossal indulhatunk csatába.

Hirdetés

Azoknak, akik PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra rendelték elő a Mortal Kombat 11-et, érdemes lesz szabaddá tenni a jövő hét második felét.

Hirdetés

Március 27-én 16:00-kor indul a zárt béta, és egészen április 1-én 8:59-ig tart majd. A résztvevők játszhatnak online (ha van PS Plus vagy Xbox Live Gold előfizetésük), vagy kipróbálhatják a Towers of Time módot, melyben a gép ellen kell különböző kihívások során bizonyítani. Emellett ízelítőt kaphatnak a karakterszerkesztőből is. 

Bár a játékban legalább 20 irányítható karakter szerepel majd, a béta során csak Baraka, Jade, Kabal, Skarlet és Scorpion lesz választható. Természetesen megnézhetjük minden mozdulatukat, fatalityjeiket, szabadon öltöztethetjük őket.

Aki ebből kimarad, annak változatlanul április 23-áig (nintendósoknak kicsit tovább, május 10-éig) kell várnia. A játék PC-n, Switchen, PlayStation 4-en és Xbox One-on lesz elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)