Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Cassie Cage Kanóval bunyózik a legújabb előzetesben

|

Sonya Blade és Johnny Cage lánya még mindig könyörtelenül osztja a pofonokat.

Hirdetés

Ezekben a percekben is pörög a legújabb Kombat Kast élő adás, amelyben ezúttal is lelepleztek egy új Mortal Kombat 11-es játszható karaktert. 

Hirdetés

Legutóbb ugyebár pont Cage apukát mutatták be nekünk, ezen a héten pedig lánya, Cassie Cage kapta meg a reflektorfényt. Az ifjú hölgy videójában azonban felbukkan egy másik nagyon fontos visszatérő harcos is, ugyanis Cassie a trailerben Kanóval mosta fel a padlót. Kanót nagyjából egy hónapja bejelentették már egyébként a fejlesztők, de akkor csak egy képet kaptunk róla, most pedig végre mozgás közben is láthatjuk. 

Persze Cassie Cage leleplezése ezúttal nem volt olyan nagy meglepetés, hiszen a nemrég közzétett sztori trailer már őt is megvillantotta más,  eddig be nem jelentett harcosok mellett. Sőt, eddig igazából minden stimmel az elvileg kiszivárgott teljes karakterlistával kapcsolatban is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)