Hirdetés

Mortal Kombat 11 - íme egy új karakter, Cetrion

|

Geras mellett mások is a Mortal Kombat 11-ben debütálnak.

Hirdetés

A Game Informer most egy darabig a Mortal Kombat 11-gyel fog foglalkozni, aminek azért örülhetünk, mert a megjelenésig hátralévő néhány hétben is dőlnek majd az információk.

Hirdetés

Az együttműködést beharangozó trailerben feltűnik Cetrion, akiről egyelőre annyit tudni, hogy egy istenség, aki kapcsolatban áll a Földdel és a természettel. Az elemeket használva vethet be különböző támadásokat. A videóban megnézhetjük néhány mozdulatát, illetve magát a hölgyet is. Neve egyébként már korábban feltűnt, amikor kiszivárgott a karakterlista.

Egy hosszabb trailer itt látható.

Amennyiben bármi említésre érdemeset jelentenek még be, továbbadjuk az infót nektek. Nektek a látottak alapján már szimpatikus az újonc?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)