Hirdetés

Mortal Kombat 11 - új képeken az eddig bejelentett karakterek

|

A trailer és a stream után most már háttérképeknek való anyagot is publikált a NetherRealm.

Hirdetés

A tegnapi napon egy livestream adás keretein belül a NetherRealm rengeteg információt árult el új játékukkal, a Mortal Kombat 11-gyel kapcsolatban. Az előzetesben össze is gyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Hirdetés

A fejlesztőcsapat ezúttal részletesen kidolgozott képeket publikált a játék eddig bemutatott karaktereiről. A 25 bunyóst felvonultató Mortal Kombat 11-ben biztosan választható karakter lesz Scorpion, Sub-Zero, Raiden, Sonya, Skarlet, Baraka és Geras is, az alábbi galériában megnézhetitek a róluk készült rendereket.

A Mortal Kombat 11 április 23-án fog megjelenni PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, valamikor később pedig Nintendo Switch-re is. Nektek eddig melyik karakter teszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)