Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Christopher Lambert is feltűnik az új reklámban

|

A legutóbbi trailert követően most egy tévéreklámban is felelevenedik a Mortal Kombat legendás filmadaptációja.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 bemutatkozó trailere anno nem aratott osztatlan sikert a szokatlan zeneválasztással, de a marketingesek hibátlanul ráéreztek, hogy miként is engesztelhetnék ki a rajongókat, ugyanis a legutóbbi előzetesben nem más csendült fel, mint az 1995-ös filmadaptáció legendás főcímzenéje. Most egy tévéreklámban is találkozhatunk a játékkal, ahol tovább folytatódik a múltidézés.

Hirdetés

Christopher Lambertnek nagyon sok kiváló alakítást köszönhetünk, viszont a videojátékok rajongói minden bizonnyal a Mortal Kombat 1995-ös filmadaptációjára emlékeznek a legjobban, ami talán hibái ellenére is joggal mondható minden idők legjobb videojátékos adaptációjának. A Lambert által megformált Raiden azóta is a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere, így a trailer után stílszerű, hogy a színész is feltűnik a marketingkampányban.

Bár nagyon jó viszont látni a képernyőn, mivel az egész reklám franciául van, nem nagyon tudunk beszámolni róla, hogy miről van szó, viszont ha van közöttetek, aki beszéli a nyelvet, akkor szívesen fogadunk fordításokat a hozzászólásokban. A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik meg PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Switchre pedig május 10-én jön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)