Hirdetés

Ed Boon már mutogatja a Mortal Kombat 11 borítóképét

|

Nincs túlbonyolítva, látványos, mutatós. Boon pedig büszkén mutogatja. Tippeljetek, ki van rajta!

Hirdetés

A The Game Awardson történt Mortal Kombat 11 bejelentés egyszerre okozott extázist a maga felemelő hírértékével, és hangolt le azzal, hogy valódi játékmenetet nem láthattunk, és a zeneválasztás sem sikerült túl szerencsésen.

Hirdetés

Azóta gyakorlatilag azzal telik az ideje a rajongóknak, hogy próbálják megtippelni, milyen karakterek kapnak helyet és maradnak ki, Ed Boon pedig néha csiripel kicsit, hogy helyretegye a dolgokat, vagy még több káoszt teremtsen a fejekben. Most viszont a Mortal Kombat XI hivatalos borítóképét osztotta meg a nagyérdeművel, amelyen (nem túl meglepő módon) Scorpion kapott helyet.

Itt van a kép szép, nagyban csodálható kivitelben is:

Január 17-én többet is megtudhatunk majd végre, mi már alig várjuk:

A Mortal Kombat 11 megjelenés napja 2019. április 23, vágjuk a centit, és persze addig is megosztunk veletek mindent, amit látunk, egy hét múlva remélhetőleg már sokkal okosabbak leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)