Hirdetés

A Mortal Kombat 11 fejlesztői egymásnak ugrasztanák a PS4-es és az Xbox One-os játékosokat

|

A NetherRealmsnél már tervben van egy a cross-play funkció, aminek hála együtt játszhatnának a két konzol játékosai.

Hirdetés

Egyre több fejlesztőstúdió teszi le a voksát a cross-play mellett, ami eltörli a platformok közötti határokat, és így általában mindenki közösen játszhat. Nemsokára a Mortal Kombat 11-be is bekerülhet egy ilyen funkció, habár a fejlesztők érthető módon nem szeretnének mindenkit összeereszteni egymással.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11-et fejlesztő NetherRealm Studios elérkezettnek látta az időt, hogy bevezesse a cross-playt a játékba PlayStation 4 és Xbox One között. Ez lesz a stílusosan Krossplaynek elnevezett funkció, aminek köszönhetően a két konzol játékosai összecsaphatnak az Online Kasual játékmódban, de lesznek Krossplay Online Roomok is, amelyeket kifejezetten erre a mókára találtak ki.

Még nem derült ki, mikor érkezhet meg a cross-play, viszont az egyelőre biztos, hogy a PC és a Nintendo Switch kimarad ebből az egészből.

Nektek hiányzik ez a lehetőség a játékból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)