Hirdetés

Mortal Kombat 11 - D’Vorah is visszatér

|

A Mortal Kombat X-ben felbukkant harcosnő sem marad ki a legújabb részből.

Hirdetés

2019 első élő Inside Xbox adása során leplezték le az áprilisban érkező Mortal Kombat 11 egy újabb karakterét - nem sokkal ezelőtt ugyebár Kabalt is megmutatták nekünk a Kombat Kast során. Mint kiderült, D'Vorah is újra választható harcos lesz a játékban.

Hirdetés

Sajnos D'Vorah kapcsán nem tudunk mutatni semmiféle videót, sőt speciális mozdulatairól sem derült ki semmi konkrétum, de azt legalább már biztosan tudjuk, hogy benne lesz a Mortal Kombat 11-ben. Egy kósza pillantást azért persze vethetünk D'Vorah új kinézetére, de nem árt észben tartani, hogy természetesen ezt a karaktert is rengetegféleképpen testreszabhatjuk majd. 

Örültök D'Vorah visszatérésének? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)