Hirdetés

Mortal Kombat 11 - adatbányászokon viccelődnek a Terminator meccsvégi videójában

|

Az adatbányászok korábban kiderítették, hogy milyen új karakterek érkeznek a játékba, ezt kötötték most össze az alkotók az új harcossal.

Hirdetés

Meglehetősen menő videó vezette fel a Terminator érkezését, az új karakter pedig október 8. óta elérhetővé is vált a Mortal Kombat 11-ben. A szemfüles játékosok azóta biztosan kiszúrták, hogy az új harcos meccsvégi videójában felfedezhető egy mókás easter egg is. 

Hirdetés

Mint ismeretes, az adatbányászok jóval a hivatalos bejelentés előtt rájöttek, hogy hang Tsung, Joker, Nightwolf, Terminator, Sindel és Spawn érkezik majd a Kombat Pack DLC-csomag részeként a játékba. A szóban forgó kikacsintás azzal poénkodik, hogy kik szerepelhetnek majd az esetleges Kombat Pack 2-ben. A Terminator karakter meccsvégi videója mindig úgy zárul, hogy FPS nézetből, a klasszikus vörös árnyalatú interfész mellett láthatjuk a kifektetett ellenfelet. Közben mindenféle infók és számadatok pörögnek a képernyőn. Egy adott pillanatban pedig feltűnik a "date mine in progress" felirat, majd kilistázásra kerülnek a Kombat Pack 2 karakterei.

A felsorolás szerint Mileena, Rain, Li Mei, Sareena, Meat és Mokap érkezésére lehet számítani, de ez nyilván csak vicc. Mileenát és Raint ugyan valóban régóta követelik a rajongók, Meat és Mokap viszont az egész széria leggyűlöltebb karakterei közé tartoznak. 

Ti kiszúrtátok ezt az easter egget a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)