Hirdetés

A Mortal Kombat 11-et is a Denuvo védi majd

|

Ha esetleg valakinek ez döntő szempont lenne, akkor érdemes tudni, hogy bizony ebben a játékban is a Denuvo rendszer biztosítja majd a másolásvédelmet.

Hirdetés

Mivel már tényleg csak alig néhány hétre vagyunk a Mortal Kombat 11 megjelenésétől, így a játék Steam aloldala már minden infót láthatóvá tett a PC-s verzióról. Ott derült, ki hogy a Tekken 7 és a SoulCalibur 6 után ez a verekedős cím is a Denuvóra támaszkodik majd. 

Hirdetés

A NetherRealm azt ígéri, hogy ezúttal a PC-s változat is tökéletesen rendben lesz, és nem kell olyan bakiktól tartanunk majd, mint a Mortal Kombat X esetében. Az új epizód portjáért is a QLOC felel, akik az MKX óta azért már letettek egy meglehetősen tisztességes Injustice 2 és egy Dark Souls Remastered portot is az asztalra. Reméljük, hogy a Mortal Kombat 11 portolásával és a Denuvo beépítésével sem lesz gondjuk.

A Mortal Kombat remélhetőleg április 23-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A Nintendo Switch változat hozzánk Európába május 10-én fut be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)