Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Spawn az első vendégkarakter, több visszatérőre is számíthatunk

|

A NetherRealm bejelentette, mely karakterek csatlakoznak a Mortal Kombat 11 felhozatalához a továbbiakban.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 kezdő felhozatala is kielégítő volt, bár Reptile és Mileena hiányát nehéz megemészteni. Úgy tűnik, ők a későbbiekben sem szállnak majd harcba, vagy legalábbis nem a közeljövőben.

Hirdetés

Ellenben június 18-án ringbe lép Shang Tsung (akit ugyanaz a Cary-Hiroyuki Tagawa alakít, aki az 1995-ös filmben is játszotta), és a Kombat Pack minden vásárlója azonnal letöltheti. Nem sokkal később követi majd Nightwolf és Sindel, az első vendég pedig Spawn lesz, de két további, más franchise-tól kölcsönzött karakterre is számíthatunk. Az utalások alapján - akármennyire is tagadta Bruce Campbell - Ash, valamint a Terminátor érkezése várható.

Érdekes még, hogy a videóban Shang Tsung átalakul Rainné, Reptile-lá, Ermac-ké és Smoke-ká is, úgyhogy nincs kizárva, hogy ők is bővítik a felhozatalt a későbbiekben. Az első Kombat Pack hat harcost foglal magába, de jó néhány skint is ad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)