Hirdetés

Mortal Kombat 11 - ő lehet a következő DLC-karakter

|

Várhatóan egy régi ismerős fog csatlakozni a legújabb Mortal Kombat epizód felhozatalához legközelebb, valamint további népszerű arcok felbukkanására is számítunk.

Hirdetés

Korábban a NetherRealm megerősítette, hogy a Kombat Pack keretében biztosan csatlakozni fog a Mortal Kombat 11-hez Shang Tsung, Sindel, Nightwolf és vendégszereplőként Spawn is, azonban rajtuk kívül további meglepetéseket tartogatnak még a készítők a DLC kapcsán. 

Hirdetés

Egy korábbi szivárgás már utalt rá, hogy a fenti nevek mellett a Terminátor, Ash Williams, Sheeva és Fujin is csatlakozhat a díszes bagázshoz, most pedig a legutóbbi PC-s patchben való turkálásnak köszönhetően kerültek fel a Redditre olyan információk, amik megerősítik a fenti karaktereket. Ha hihetünk az adatbányászoknak, akkor a verekedős játék következő újdonsága Nightwolf lesz, amelyre mellesleg már a játék kreatív igazgatója, Ed Boon is célozgatott a Twitterjén: 

Az első Kombat Pack összesen hat harcost vonultat fel, amelyekből Shang Tsung már megérkezett, Nightwolf lehet a következő, illetve be van még tervezve Sindel és Spawn. A maradék kettő közül az egyik valószínűleg Ash Williams lesz, a másik pedig a spekulációk szerint a Terminátor, Sheeva, Joker vagy Fujin - akik az első körbe nem kerülnek be, azok talán egy Kombat Pack 2-ben még helyet kaphatnak. Kíváncsian várjuk, hogy mit lép a NetherRealm. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)