Hirdetés

Mortal Kombat 11 - ők lesznek a DLC-karakterek?

|

Ha minden igaz, a széria több korábbi karaktere is bekerül majd, de számos vendégszereplő is jön.

Hirdetés

Már csak napok vannak hátra a Mortal Kombat 11 megjelenéséig, így szinte már minden fontosabb tudnivaló kiderült a NetherRealm Studios új játékáról. Ráadásul talán már azt is tudjuk, kik lesznek azok a harcosok, akik majd később csatlakoznak be a küzdelembe.

Hirdetés

Azt már rég elárulták nekünk, hogy az előrendelők egy extra szereplővel, Shao Kahnnal vághatnak bele a verekedős mókába, de most könnyen lehet, hogy a többi DLC-karakter kilétére is fény derült. Egy LeoNatan nevű felhasználó a Redditen számolt be arról, hogy a Mortal Kombat 11 switches változatának fájljai között több olyan karakter nevét is megtalálta, akik letölthető tartalomként kerülhetnek majd be a játékba a jövőben.

Ha igazak a posztban lévő információk, akkor játszható lesz még az új részben Shang Tsung, Nightwolf, Sindel, Fujin és Sheeva, akiket már mind jól ismerhetnek a sorozat rajongói. Továbbá számos vendég is tiszteletét teszi majd a játékban, így beköszön még Joker, a Terminátor, Spawn, illetve Ash Williams is. Természetesen egyelőre pletykaként érdemes kezelni mindezt. Kivételt képez nyilván Shang Tsung, akit már hivatalosan is bejelentettek, mint első DLC karaktert

Ti örülnétek ezeknek a DLC-karaktereknek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)