Hirdetés

Mortal Kombat 11 - még a héten kapunk infókat a DLC-kről

|

Kíváncsian várjuk, hogy kik lesznek a széria új részének extra karakterei. Már nem kell sokáig kibírni.

Hirdetés

A Mortal Kombat 11 nem hozott szégyent a széria hírnevére, sőt, az egyik legjobb része lett. A játékosok válogatott módokon festették a padlót vörösre - vagy éppen más színűre - egymás virtuális vérével, és miután profin begyakorolták a kedvenceik mozdulatait, epekedve várják, hogy új harcosok lépjenek a ringbe.

Hirdetés

Korábban pletykálták már, hogy milyen karakterek kerülhetnek be a felhozatalba DLC-ként, többek között szóba került Ash Williams is az Evil Dead franchise-ból, de maga a színész cáfolta, hogy karaktere feltűnik a játékban. A széria atyja, Ed Boon Twitteren jelentette be a hétvégén (chicagói idő szerint vasárnap este), hogy ha minden jól megy, akkor ezen a héten bemutatkoznak a DLC-harcosok.

Ti kiket szeretnétek látni vendégszereplőként a Mortal Kombat 11-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)