Hirdetés

Mortal Kombat 11 előzetes - minden, amit ma megtudtunk a sorozat legvéresebb játékáról

|

Számos trailerben mutatták be a harcot, a kivégzéseket, és a történet felvezetését.

Hirdetés

A Mortal Kombat sorozat nem a családbarát mivoltáról volt híres. Ahogy fejlődik a technológia és új lehetőségek nyílnak meg, a NetherRealm igyekszik arra használni ezt, hogy undorító, megbotránkoztató, brutális, de egyben csodálatos kivégzéseket pakoljon játékaiba.

Hirdetés

Ma egy félórás livestreamben árultak el mindent, amit most érdemes tudni a játékról. Egyelőre csak nyolc karaktert jelentettek be: a felhozatalban biztosan megtaláljuk Barakát, a MK9-ben DLC karakterként megjelent Skarletet, Raident, az újonc Gerast, Scorpiont, Sonyát, valamint Sub Zerót, Shao Kahn pedig az előrendelőknek jár első körben.

A harcot némileg feltubózzák. Külön mérője van a támadó és védekező mozdulatoknak. A Fatal Blow egy új mechanika, ami olyan, mint az X-rayek voltak az eddigi játékokban. Akkor lehet aktiválni, ha 30% alá megy az életereje annak a karakternek, aki használni szeretné. Emellett testreszabhatók a karakterek, a fegyvereik, rengeteg különféle változat van minden harcosból. A tökéletesen időzített védések után azonnal vissza lehet támadni. 

A kivégzések természetesen sokkal-sokkal véresebbek lesznek, mint eddig. Baraka például először letépi a bőrt áldozata arcáról, majd a húst is, és végül felszúrja az agyát, amibe harap egy jóízűt. Sub Zero fejjel lefelé lógó ellenfelét kitűzi egy jégbe fagyott mására, a gyomránál benyúlva kitépi a gerincét a koponyájával együtt, majd felszúrja. Lesz még helikopterrotorral lefejezés és más finomságok is, semmiképp ne mutassátok meg az alábbi videót 18 éven aluliaknak.

Megmutatták a nyitó képsorokat is. Leírjuk, mit láttunk, úgyhogy

aki spoilerektől fél, most ugorjon egy bekezdést!

A történet a Mortal Kombat X után veszi fel a fonalat. Úgy indul, hogy Raiden a láncra vert Shinnokot kínozza. Elvette az amulettjét, és az a célja, hogy elpusztítson mindenkit, aki Earthrealmot fenyegeti. Lefejezi, viszont így, egy fejként is életben marad. Lesz egy új karakter, Kronika, aki már az első játék eseményei óta szórakozik az idővel, így a harcosok önmaguk fiatal változatával is találkozhatnak. Az ő szolgája a fent bemutatkozott Geras, aki szintén időmanipulációs képességekkel rendelkezik.

Sonyát a korábban UFC-s, most pankrátorként tevékenykedő Ronda Rousey alakítja.

A gyűjtői kiadás sem lesz csúnya. Ebben egy Scorpion maszk, valamint egy steelbook kap helyet a játék mellett.

Egyelőre ennyi derült ki, de csak 30-áig kell várnunk az újabb leleplezésekre. A béta március 28-án zajlik, és azok vehetnek részt benne, akik előrendelést adnak le. A játék április 23-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, illetve valószínűleg Switchre is, de lehet, hogy az a változat május 10-re csúszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)