Hirdetés

Mortal Kombat 11 - ingyen kipróbálhatjuk a hétvégén, de nem minden platformon

|

Viszont legalább ha úgy döntünk, megvásároljuk a játékot, megmarad a mentésünk.

Hirdetés

Tegnap óta már a Terminátort is irányíthatják a Kombat Pack vásárlói, de azoknak sem kell sokat várni, akik egyenként vásárolnak karaktereket. Ennek örömére a Warner Bros. korlátozott ideig beengedi azokat, akik érdeklődtek a játék iránt, de nem kötelezték még el magukat.

Hirdetés

Október 11. és 14. között lehet majd elérni a próbaverziót PS4-en és Xbox One-on, mely - okosan - csak a sztori első két fejezetéhez ad hozzáférést, viszont multiban bármely alap karaktert használhatjuk, a Towers of Time-ban pedig választhatjuk a DLC-ként bekerült Nightwolfot, Shang Tsungot vagy a Terminátort is. A többjátékos módhoz PlayStation Plus vagy Xbox Live Gold előfizetés mindenképp kell, minden mást ezek nélkül is elérhetünk.

Ezen időszak alatt 40%-os kedvezménnyel lehet a játékot digitálisan megvásárolni, úgyhogy ha megtetszik, éljetek a lehetőséggel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)