Hirdetés

Mortal Kombat 11 - Jade is játszható karakter lesz

|

Szépen bővül a játékba bekerülő harcosok listája, és a fejlesztők most egy újabb közkedvelt szereplő visszatérését leplezték le.

Hirdetés

Természetesen vadonatúj szereplők is lesznek az idén tavasszal debütáló Mortal Kombat 11-ben, de a rajongók legnagyobb örömére rengeteg veterán arc is beszáll a pofozkodásba. Most például megerősítették, hogy sokak kedvenc, zöld ruhás harcosnője is beköszön.

Hirdetés

A NetherRealm Studios bejelentette, hogy Jade is benne lesz a Mortal Kombat 11-ben. A karakter ismét ikonikus botjával fog odacsapni ellenfeleinek, és ahogy a korábbi részekben, úgy bizony az új felvonásban is elég durva támadásokra lesz majd képes a különleges fegyverrel.

A bejelentéssel együtt érkezett egy videó is, amiben megnézhetjük, milyen mozdulatokra lesz majd képes Jade a játékban.

Ti kit látnátok még szívesen a Mortal Kombat 11-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)