Hirdetés

Mortal Kombat 11 - napokon belül a karaktereket és a játékmenetet is megnézhetjük

|

A remek hír mellé érkezett egy igazán ütős Scorpion kép is.

Hirdetés

Január 17-ét már most érdemes felvésni a naptárba a Mortal Kombat sorozat rajongóinak, ekkor ugyanis egy livestream keretein belül a Twitchen új gameplay anyagokat fognak mutatni nekünk, ráadásul az új epizód karakterei közül is lelepleznek párat. 

Hirdetés

Minderről a játék hivatalos Twitter oldalán értesített mindenkit a NetherRealm csapata, ráadásul a bejegyzésben jutott hely egy meglehetősen impozáns képnek is, ami sokak kedvenc Mortal Kombat karakterét, Scorpiont ábrázolja. 

Eddig csak őt és Raident mutatták meg az alkotók, szóval mindenképpen érdemes lesz figyelni a Twitchet január 17-én csütörtökön, mivel akkor remélhetőleg több új karakter kilétére is fény derül majd. 

A Mortal Kombat 11 a jelenlegi tervek szerint április 23-án fog megjelenni PC-re, valamint PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra. Ti várjátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)